Første december er i dag en helt særlig dag i Øens VVS.

Imens sneen daler uden for vinduerne, og juletræerne lyser op på kontorgangen, samles vi for at hylde vores alle sammens tilbudschef – Rolf Olsen.

Rolf har været med helt fra begyndelsen, da Lars C. Nielsen startede Øens VVS Entreprise A/S, og Rolf sprang med på vognen. Lars og Rolf kendte hinanden fra Erhvervsakademiet i Slagelse, og det særlige bånd mellem de to og det gode samarbejde har dannet grundlaget for Øens VVS.

De sidste 10 år har været rigt på positive oplevelser og minder både på det personlige og professionelle plan. Virksomheden har været igennem en fantastisk udvikling, og Rolfs bidrag har været afgørende for vores vækst og succes.

I dag er det præcis 10 år siden, Rolf trådte ind i virksomheden, og vi kan dermed fejre hans 10-års jubilæum!

Stort tillykke, Rolf – Øens VVS ville ikke være det samme uden dig!