Specialisering og værdiskabelse i fokus

Øens VVS har en lys fremtid for øje.

Med en stærk forankring i specialisering inden for entrepriser, service og fjernvarme, ønsker Øens VVS at fortsætte sin rejse mod værdiskabelse og kundetilfredshed.

Øens VVS har store målsætninger for både den eksisterende produktportefølje og de nye, de vil bringe til markedet. Målet er krystalklart: Øens VVS vil være bygherrens og kundens foretrukne samarbejdspartner.

Virksomheden forbereder sig på at tage endnu et spændende skridt fremad ved at tilføje et nyt professionelt bestyrelsesmedlem til Advisory Board.

Medarbejdere skaber fundamentet for Øens’ succes

Udover fokus på høj faglighed, effektivitet og tillidsbaserede samarbejder, ønsker Øens VVS at skabe værdi for egne medarbejdere for at skabe værdi på langt sigt. Det har altid været Øens’ mantra, at succes kommer og skabes af de mennesker, der er i virksomheden.

Øens direktør Lars C. Nielsen udtaler:

-”I Øens VVS vil vi fortsat skabe et attraktivt arbejdsmiljø for medarbejderne og samtidig træffe strategiske beslutninger for langsigtet værdiskabelse. Dette betyder, at ejere, medarbejdere og kunder kan forvente kontinuerlig kvalitet og effektivitet i alle nuværende og fremtidige projekter.”

Kim Thinggaard: det rette valg

For at opfylde deres strategiske mål har Øens VVS nøje udvalgt Kim Thinggaard, en erfaren og beslutningsdygtig leder med en imponerende baggrund inden for bygge- og anlægsbranchen.

Kim bringer en omfattende ekspertise til bordet på alle niveauer, uanset om det drejer sig om praktiske, teoretiske eller faglige aspekter. Hans baggrund i bygge- og anlægsbranchen spænder bredt og omfatter både strategisk og operationelt lederskab. Tidligere har han med succes beklædt stillingen som Direktør for strategiske partnerskaber i Enemærke & Petersen.

I denne rolle var Kim drivkraften bag etableringen af strategiske partnerskaber inden for branchen. Han opbyggede hele fire partnerskaber, nemlig TRUST, LIVA, &os, og TRUST II. Denne imponerende præstation involverede koordineringen af 10 virksomheder og havde potentiale til at generere indtægter på op til 10 mia. DKK og beskæftige over 250 medarbejdere i løbet af kun seks år. Dette blev opnået gennem en stærk forankring i fælles kulturer, fællesskabsfølelse og tillidsbaserede partnerskaber.

Kim har altid ført med en klar og ærlig ledelsesstil, drevet af store ambitioner og målsætninger. Han har formået at samle bygherrer, rådgivere og entreprenører og formet dem til stærke organisationer, der arbejder sammen i effektive og unikke samarbejder.

Disse præstationer gør, at valget på Kim Thinggaard var det rette for Øens VVS, fortæller direktør Lars C. Nielsen:

-”Vi har ønsket endnu et bestyrelsesmedlem med det rigtige strategiske mindset. En beslutningsdygtig og erfaren person, som kan inspirere og motivere vores virksomhed med social intelligens, faglighed og ledelsesstyrke. Derudover har kundeforståelse, organisationsforståelse og konceptualisering været vigtige egenskaber. Derfor er valget faldet på Kim Thinggaard 43 år. Vi er glade for, at vi har kunnet inspirere Kim til at blive en del af Øens, da vi har haft et godt øje til ham i flere år.”

 

Kim Thinggaard ser frem til nye udfordringer

Kim Thinggaard ser frem til sin rolle som sparringspartner for ejerne og virksomheden fra den 1. september 2023. Han udtaler:

-”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Øens VVS, og ser meget frem til pr. 1 september 2023 at blive en sparringspartner for ejerne og virksomheden. Jeg har mødt en sulten og faglig stærk organisation. Og denne ambition, vil jeg gerne være en del af. Jeg ønsker at være sammen med personer og være en del af fællesskaber, som ønsker at skabe langsigtet værdi for medarbejderne, for ejerne og ikke mindst for kunderne.”

 

Kim Thinggaard

 

Visionær direktør for Malmos Landskaber
I sin nuværende stilling som CEO for Malmos Landskaber fortsætter Kim med at forfølge sin vision om at gøre virksomheden til den foretrukne partner inden for naturbaserede løsninger i den globale dagsorden om biodiversitet og klimaudfordringer.

Kim er kendt for sit unikke strategiske tankesæt, dyb forståelse for drift og en inspirerende og langsigtet tilgang til at forme forretninger, projekter og organisationer. Hans tilgang involverer alle aktører i værdikæden og sikrer, at alle føler sig som værdifulde bidragsydere, hvilket resulterer i enestående resultater.