Vi er stolte over at annoncere, at Øens VVS har vundet endnu en spændende sag i Tårnby!

Denne gang drejer det sig om boligorganisationen Tårnbyhuse.

I dette projekt vil Øens VVS stå for energioptimeringen af hele 723 lejligheder. Ved at renovere radiatorventiler, indreguleringsventiler, motorventiler og udskifte blandingsbatterier vil ejendommen undgå store varmetab og opnå betydelige besparelser på energiforbruget.

Projektets rådgivende ingeniør, Torkil Laursen, har været ansvarlig for beregningerne til indreguleringen af centralvarmeanlægget. Dette sikrer en optimal balance i det store anlæg og forbedrer afkølingen af fjernvarmeværkets returvand. Disse tiltag vil resultere i en økonomisk besparelse på varmeregningen til fordel for lejerne.

Øens VVS tager med denne sag endnu et skridt i vejen mod den grønne omstilling. Vores mål er ikke blot at udføre installationsarbejde, men også at skabe en positiv forandring i bygningers miljøaftryk,” siger Lars C. Nielsen, direktør i Øens VVS.

Ved at implementere intelligente styringssystemer og vandbesparende teknologier, søger vi nemlig at mindske energi- og vandforbruget i bygninger uden at gå på kompromis med komfort og funktionalitet.

Vi ser frem til at påtage os denne opgave og er begejstrede for at gøre ejendommen mere energioptimeret.

Hold øje med os, da vi fortsætter med at levere VVS-løsninger med fokus på energibesparelse! 💪💚

#energioptimering #ØensVVS #Tårnby