Øens Fjernvarme, som en del af Øens VVS-koncernen, stormer fremad med imponerende vækst og udvikling. Vores nyligt etablerede hold i Øens Fjernvarme er fyldt med engagement og energi, og vores ordrebog er flot fyldt op.

Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved at fremme udbredelsen af fjernvarme i Danmark – og vi vil være de bedste til det.

Hvordan opnår vi ambitionen om at være de bedste? Det gør vi, ved at fokusere på følgende:

  • 𝗞𝘂𝗻𝗱𝗲𝘁𝗶𝗹𝗳𝗿𝗲𝗱𝘀𝗵𝗲𝗱 er altid vores topprioritet. Vi sikrer en god oplevelse for vores kunder ved at udføre arbejdet effektivt og have dialog med kunden for at forstå deres ønsker. Derved minimerer vi logistikproblemer og sikrer god koordination.
  • Vi stræber efter kvalitetsarbejde. Vores fjernvarmemontører, tømrere og murere er de bedste i branchen, og de arbejder i perfekt synergi for at levere det bedste resultat hos vores kunder. Vi ansætter kun veluddannede fagfolk, der har omfattende erfaring med installationer.

Ved at sætte kunden i centrum og fokusere på førsteklasses kvalitet sikrer vi, at Øens Fjernvarme skiller sig ud som førende inden for branchen.