Efter 7,5 år på direktørposten overdrager Mogens Nygaard CEO-roret til Lars C. Nielsen. Lars stiftede Øens VVS i 2012, og han har dermed mange års erfaring i VVS-branchen.
Lars vil fremover varetage den fremtidige CEO-rolle for VVS, Service og Fjernvarme.
Samtidig byder vi velkommen til Kirsten Eisenhardt som ny COO i virksomheden. Kirsten har en imponerende baggrund inden for ledelse og byggebranchen.
Med Kirsten og Lars som direktørteam, er Øens VVS nu stærkt rustet til at udvikle virksomhedens yderligere potentiale.
Mogens – som heldigvis fortsætter i en ny rolle hos Øens VVS – har formået at styre Øens VVS sikkert ind i en succesfuld position inden for udførsel af entrepriser i Storkøbenhavn.

Det nye direktørteam vil bruge succesen konstruktivt

– ”Vi vil bruge den succes, vi har haft på entrepriseområdet de sidste 5 år, til at udvide forretningen. Det gælder både en fortsat fokuseret indsats på Entrepriseområdet – og derudover vil vi udvikle vores ny forretningsområder inden for Fjernvarme og Service,” fortæller Lars C. Nielsen, CEO i Øens VVS.
Øens Fjernvarme har allerede efter en kort periode etableret sig på markedet og er blevet taget godt imod. Målet er at bidrage til den grønne omstilling b.la. via fjernvarmeinstallationer, som udføres effektivt og med fokus på, at give kunden en god oplevelse.
Samtidig skal Øens Serviceafdeling udvikles og skabe langvarige kunderelationer, også her er er de første aftaler i hus.
Vi ser frem til, at dette skarpe team spiller hinanden gode, og sammen med resten af vores fantastiske medarbejderstab rykker Øens VVS til nye højder.