Øens Service

Øens Serviceafdeling præsenterer skræddersyede serviceaftaler til virksomheder og ejendomsadministratorer. Med os som jeres pålidelige samarbejdspartner er I sikret førsteklasses behandling af jeres bygninger. Vores ekspertise omfatter grundige gennemgange af alle installationer samt prompte intervention, hvis jeres lejere står over for udfordringer som radiatorproblemer, toiletproblemer eller andre rørsystemproblematikker.
Træd ind i vores verden af energioptimering:
  • Vi fornyer konventionelle services og sikrer din bygning en bæredygtig fremtid
  • Vi garanterer hurtig service, der fremmer en sikker og sund arbejdsplads.
  • Vi udtænker nyskabende energiløsninger, der nedbringer omkostninger og mindsker jeres CO2-aftryk.
  • Vi skræddersyr vedligeholdelsesplaner, der forenkler budgetlægningen.
Tag fat i os, så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg, så finder vi ud af om vi har den rette kemi og kan hjælpe jer i mål med de ønsker I har for jeres ejendom.
Kontakt:
service@oeens.dk
7070 1675
Jesper Jensen
Jesper JensenAnsvarlig for Øens Service
Jesper udtaler:
“Jeg har været i vvs branchen i 30 år, jeg har haft en afstikker til Slagelse sygehus på 6 år, hvor min primære funktion var at finde besparelser på de tekniske installationer.

De sidste 9 år har jeg været i Øens VVS. Jeg har nu sat mig i spidsen for Øens VVS Service for at skabe en af DK´s bedste arbejdspladser. Et sted hvor jeg samler på glade kunder, om ved de er i trygge hænder hos mine dygtige medarbejdere og undertegnede.

Tag fat i os, så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg, så finder vi ud af om vi har den rette kemi og kan hjælpe jer i mål med de ønsker I har for jeres ejendom.”

Service – med al RESPEKT

Hvorfor skal I vælge os?

Øens VVS Service afdeling er en energisk og målrettet afdeling. Vi ønsker I får en god oplevelse ved at vælge os som jeres samarbejdspartner.
I skal vælge os hvis I ønsker en sund vandinstallation fra vandstik til fjerneste tapsted. I skal vælge os hvis I ønsker et varmeanlæg der er i balance og energirigtig optimeret. Og I skal vælge Øens vvs service, hvis I ønsker en nærværende og dygtig samarbejdspartner.

Øens formål – hvorfor Øens VVS?

I alt, hvad vi gør, vil vi skabe en god oplevelse.
I en branche, der ofte er præget af konflikter, ønsker vi at gøre en forskel. Vi har ikke længere lyst til at slås – vi vil gå en anden vej.
En vej, som vi asfalterer med gode oplevelser.
Vores vision er at skabe gode oplevelser og derved bidrage til en sundere branchekultur.
Øens VVS blev grundlagt på idéen om at skabe noget med mennesker, og vores medarbejdere, er vores største ressource. Mennesker er også vores fremtid.
Vores pejlemærker er derfor respekt, klarhed og ydmyghed.
I mødet med andre mennesker – kunder og samarbejdspartnere – ønsker vi at møde alle med disse kerneværdier.

“Vores samarbejdsrelationer skal gerne opleve Øens VVS Entreprise A/S, som en god teamspiller, der tager ansvar og tænker ud af boksen”