Kristian flyttede fra Bornholm til Sjælland i 2010 og har både prøvet sig af som engelsklærer, taget en uddannelse som programmør og været ansat i Elgiganten i 9 år. Nu er Kristian startet som byggeleder hos ØENS VVS Entreprise A/S. Selvom det er en helt anderledes branche end detailhandel, har Kristian masser af kvalifikationer at bidrage med i VVS-virksomheden.

 

En hverdag med mere struktur

Under sin uddannelse som programmør, mødte Kristian en kammerat, der arbejdede i Elgiganten og blev gennem ham ansat. Først på deltid, derefter på fuldtid – herefter blev Kristian førstemand, så lagerchef og til sidst driftsleder. ”Jeg synes, det var et spændende job – det gik bare ikke hånd i hånd med livet som far til et lille barn, der kom i 2018,” fortæller Kristian.

Min hverdag var uforudsigelig” fortæller Kristian, ”i detailbranchen er det svært at vide, hvornår du skal arbejde.” Der var dage, hvor Kristian måtte arbejde fra halv 6 til 22, fordi der var travlt eller noget brændte på. ”Jeg oplevede tre gange at blive kaldt hjem fra Bornholm, når jeg fx var til bryllup derovre.” Uvisheden om, hvornår han skulle på arbejde fik Kristian til at søge nye veje.

Han kontaktede Øens VVS Entreprise A/S og hørte om mulighederne for en ansættelse. ”Jeg søgte dette job, fordi jeg søgte mere struktur. En mere fast hverdag.”

Fra Elgiganten til VVS-branchen – hvilke kompetencer er værdifulde?

Som bygningspedel i Elgiganten havde Kristian blandt andet ansvar for at koordinere håndværkere, når der skulle bygges om i det store varehus. ”I en butik på 1000 M2 skulle jeg nemt styre 18-20 håndværkere – når de skulle bygge, lave plantegninger og have styr på brandsikkerheden.”

Kristian skulle også styre, hvornår de forskellige håndværkere kom ift. hinanden, og hvad der skulle være på plads, før de næste kom. Her minder ansvaret til forveksling om en byggeleders.

”Det har været vigtigt at have overblikket over hvem der skal ind og lave hvad hvornår. Det kræver virkelig struktur og overblik og gode koordinationsevner, og det synes jeg passer rigtig godt i mit job hos Øens VVS.”

 

Vil skabe struktur og overblik for de ansatte

Selvom Kristian har en god sans for struktur og overblik, vil han gerne blive endnu stærkere her. Kristian er startet på et stort projekt i Avedøre Stationsby, hvor Øens VVS Entreprise A/S er hyret ind til at udskifte varmeinstallationer og radiatorer i 1028 boliger.

”Lige nu har jeg fx organiseret vores radiatorer, hvoraf ca. 10 % er beskadiget. I Elgiganten stod jeg med varemodtagelse, indsigelser og reklamationer, så de kompetencer kan jeg også bruge her.”

På byggepladsen mærker Kristian især behovet for struktur og at få sat ting i system, så VVS-montørerne kan arbejde hurtigt og effektivt. ”Nu sidder jeg fx og laver nogle Excel-ark og nogle formler. For eksempel en formel for, når vi tager en rist, hvad passer den til af de typer radiatorer, vi har?”  På den måde vil Kristian bidrage til at skabe struktur og overblik over processerne på byggepladsen.

Anderledes problemstillinger i byggebranchen

Det er sjovt at komme ind i håndværkerfaget og finde ud af, hvad er det for nogle problemstillinger der gør sig gældende her”, mener Kristian. I Elgiganten sad han med forbrugerretssager og reklamationer, returneringer og kundeklager i stor stil: ”Konflikthåndtering har været en kæmpe stor ting i min hverdag, siden jeg startede for 9 år siden.”

På byggepladsen synes Kristian generelt, han mærker en god stemning blandt medarbejdere. ”Jeg tror mest det er, når der sker kommunikationsfejl, at tingene kan gå i hårdknude. Når der ikke bliver koordineret. Og det er jo klart, at der kan ske fejl, når der er så mange forskellige håndværkere inde over projektet hele tiden.”

Kollegaerne overrasker – positivt

Det er altid et sats at skifte job. Man ved, hvad man har – og ikke hvad man får. Kristian var især spændt på kollegaerne. ”Jeg troede ikke, jeg kunne få bedre kollegaer end det, jeg havde i Elgiganten, men det synes jeg allerede, jeg har. Alle dem herude er super søde. Rigtig imødekommende og hjælpsomme.”

Kristian føler, alle er åbne og respekterer ham, selvom han ikke har en VVS-uddannelse. Andre på pladsen har været tøjsælgere førhen, ”så jeg er ikke alene,” griner Kristian.

”Jeg tænker, det handler om overblik, struktur og mest af alt viljen til at lære. Hvis man kan kombinere de ting, så kommer man langt tænker jeg.”