Det prestigefyldte nybyggeri Lyngholm er afleveret. (se projekt)

Byggeriet er en del af de meget omtalte øer i Københavns Sydhavn, som er bygget ude i vandet på en udvidet del af havnefronten. Lyngholm har 188 eksklusive ejerlejligheder, som er bygget med kvalitetsmaterialer med sans for detaljen og en fryd for øjet.

ØENS VVS ENTREPRISE A/S har stået for vvs-entreprisen som havde en samlet entreprisesum på 16,5 mio. Vores kontrakt blev indgået med totalentreprenør CASA A/S. Byggeriet var det andet i rækken ud af de 5 øer som vi har indgået aftaler på. På alle 5 øer er det med samme bygherre; nemlig NPV. Tilsammen udgør de 5 entrepriser nybyg af ca.1.000 eksklusive boliger indeholdende ca. 1.350 badeværelser og en samlet entreprisesum på ca. kr.80 mio. som udføres i perioden fra 2017 til 2021.

De omtalte projekter på Engholmene hedder: Myrholm, Lyngholm, Sivholm, Nobelholm og Tangholm