Øens Fjernvarme

Øens Fjernvarme udfører større opgaver for forsyningsselskaberne og kobler både private og virksomheder på fjernvarmenettet.
Bag Øens Fjernvarme ligger der stor erfaring med at håndtere fjernvarme rammeaftaler og udskiftning af fjernvarmeunits.
Ted Møllback – som står i spidsen for Øens Fjernvarme – har ledet adskillige fjernvarmeprojekter. Han har sammenlagt stået for udskiftning af over 3.000 fjernvarmeunits.
På baggrund af vores stærke interne kompetencer inden for udskiftning af fjernvarmeunits på rammeaftaler og i entreprise, er vi sikre på, at vi kan løfte opgaven for dit område.
I forbindelse med rammeaftale for VVS-arbejder ifm. montage af fjernvarmeunits, indgår Ted Møllback som den juridiske person. Ted er som serviceleder, med speciale inden for fjernvarme, fagligt meget kompetent. Han har stor erfaring med udførsel af alle typer af fjernvarmeinstallationer fra de små villa installationer til de store og mere komplicerede varmecentraler inden for erhverv og industri.
Ted har valgt at indgå i en ny konstellation i 2023. Det nye samarbejde mellem Ted Møllback og Øens VVS Entreprise A/S er blevet til selskabet Øens Fjernvarme. Med Ted i spidsen som delejer og direktør af Øens Fjernvarme, tilbyder vi en erfaren frontmand og et stærkt bagland.

Det siger kunderne

”Gennem de seneste 3 år har jeg haft fornøjelsen af et tæt
samarbejde med Ted Møllback.

Udover at Ted er enormt rar at arbejde sammen med,
kan man også tydeligt mærke hans lyst til at optimere
processen og skabe en god oplevelse for kunderne.
Blandt andet udviklede vi konceptet ”Tryghedsgarantien”
for at kunne tilbyde kunderne ro i maven op til deres
fjernvarmeudskiftning.


Teds hold er mødestabile. Montørerne er effektive og går
op i kvalitet. Jeg får positive tilbagemeldinger på deres
møde med kunderne – de er aldrig for travle til at stoppe
op og give et smil, svare på spørgsmål og efterlader
huset pænt og rent.”
at:

Ulrik Dalsgård, Fagkoordinator, Køge Fjernvarme

“Jeg fik indlagt fjernvarme fredag den 24. februar 2023, det var en ren fornøjelse.Kl. 7.00 præcis kom Øens Fjernvarmes folk samt elektriker.

De arbejdede effektivt – og kl. 15 havde jeg fjernvarme. Rigtig fin oprydning. Alt blev fjernet, det gamle gasfyr, vandvarmer og div. materialer, selv gulvet blev rengjort.

Fin gennemgang af fjernvarme unit. Har kun godt at sige om Øens Fjernvarme.


– Bente Thomsen, beboer i Solrød

Fjernvarme – med al RESPEKT

Du vil konstatere, at vi bruger en del kræfter på at forholde os aktivt til begrebet respekt, når vi skal forklare os selv. Det gør vi fordi, vi synes respekt i alle dets udformninger er helt afgørende i forhold til at lykkes i vores dagligdag.
På den store klinge ønsker vi at udvise respekt for den verden vi er en del af, både den nært ved os og i en større sammenhæng.
Vi ønsker også, at vi i vores egen virksomhed udviser respekt for hinanden og for virksomheden. Herved tror vi på, at vi skaber en bedre arbejdsplads for os alle, både på kort og på lang sigt.
I vores dagligdag er det helt naturligt for os, at vi udviser respekt for de kunder og samarbejdspartnere som vi løser opgaver sammen med. Vi tror faktisk på, at vi, i en stadigt mere kompleks verden, har brug for at lytte til og lære af hinanden, for derved at skabe den bedste løsning til gavn for alle parter.
Vi er proaktive inden for den grønne omstilling. Vi har – ligesom mange andre – en klar vision om at rykke Danmark derhen, hvor vi er uafhængige af energiformer fra visse andre lande. På den måde bidrager vi til at sikre Danmark til fremtiden og de kommende generationer.
Vi har respekt for din husstand, dit energiforbrug og din privatøkonomi. Derfor tilbyder vi også en beregner, så du kan se din afbetaling på fjernvarme over de næste 5 – 10 – 15 år. Du kan selv vælge. Samtidig kan du se, hvor mange penge du sparer hvert år.

Vores historie

Øens Fjernvarme er et datterselskab under Øens VVS Entreprise A/S, etableret den 1. januar 2023 som et resultat af et tæt samarbejde mellem Ted Mølback og Øens VVS Entreprise, ledet af CEO Lars C. Nielsen.
Bag Øens Fjernvarme ligger mange års erfaring inden for fjernvarme, dybt forankrede værdier og solide kompetencer, der gør installationen af fjernvarmeenheder til en enestående oplevelse. Dette gælder både for forsyningsselskabet og for kunderne.
Med Ted i spidsen som delejer og direktør af Øens Fjernvarme, tilbyder vi en erfaren frontmand
og et stærkt bagland.