Vores Historie

Øens VVS Entreprise A/S blev stiftet tilbage i 2012 med Lars Nielsen som medejer og direktør. I dag har vi 50 dygtige ansatte, og Lars leder fortsat firmaet.

I slutningen af 2015 gennemførte Øens VVS Entreprise A/S en strategiændring og gik fra at være en bred VVS-virksomhed med SERVICE, FORSIKRING, EJENDOMSSERVICE, TILBUD og ENTREPRISE til at være en fokuseret ENTREPRISE-VIRKSOMHED med speciale i storentrepriser på specielt boligejendomme.

Øens VVS Entreprise A/S ejes af stifteren Lars Christian Nielsen og Rolf Hulmose der kom med i ejerkredsen i 2015. I 2019 købte Søndergaard Holding ( Søndergaard Nedrivning ) sig ind i ejerkredsen med en betydende andel.

Et billede af nogle rør

Om Øens VVS Entreprise A/S

Specialiseret i større VVS-entrepriser i beboelsesejendomme i Storkøbenhavn, skiller Øens VVS Entreprise A/S sig ud som eksperter inden for nybyggeri og renoveringsprojekter. Vores tilgang er enkel, men dybt forankret i værdier, der definerer vores virksomhed.

Vi tror på, at mange kan meget, men få kan alt. Hos os handler det ikke kun om færdigheder, men også om værdier. I alt, hvad vi gør, stræber vi efter at skabe en positiv oplevelse. I en branche præget af konflikter har vi valgt en anderledes vej – en vej belagt med gode oplevelser.

Renoveringsarbejde er en disciplin, der kræver præcision, respekt for beboere under processen, og anerkendelse af de uforudsete udfordringer. Vi respekterer også den investering, der bliver lagt, og vigtigst af alt, vi værdsætter samarbejdet og gensidig respekt mellem alle partnere i projektet.

Vores vision strækker sig ud over VVS-arbejde. Vi ønsker at skabe gode oplevelser, ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere og samarbejdspartnere.

Når det kommer til nybyggeri, er processen lige så enkel som den er veldefineret. Rammerne er klare, og byggeriets struktur er fastlagt. Vores fokus ligger især på at forstå bygherrens vision og hovedentreprenørens rammer og tidsplan for projektet. Allerede i begyndelsen af forløbet bringer vi vores erfaringer i spil for at præsentere gode og økonomiske løsninger.

For Øens VVS Entreprise A/S er det afgørende for vores forretningsdrift, at processerne og tidsplanerne er velordnede, og at vi engagerer os i opgaven med en høj faglig standard. Vores kerneværdier, respekt, ærlighed og ydmyghed, er ikke kun principper, men guider os i alle aspekter af vores arbejde.

Vores samarbejdsrelationer skal gerne opleve Øens VVS Entreprise A/S, som en god teamspiller, der tager ansvar og tænker ud af boksen

Kvalitet, sikkerhed og miljø

Øens VVS Entreprise A/S har som mål at fremstå som en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, der gennemfører entrepriser på et højt og kvalificeret håndværksmæssigt niveau. Vi ønsker at indfri bygherres og øvrige samarbejdsrelationers forventninger og opfylde kravene indenfor de gældende standarder, normer og lovgivninger.

Retningslinjer for kvalitet, miljø, sikkerhed og sundhed fungerer som et overordnet redskab i forbindelse med gennemførelsen af de enkelte entrepriser suppleret med de krav, som bygherre har formuleret i kontraktgrundlaget. Eventuelle underentreprenører vil naturligvis være underlagt samme retningslinjer og krav.

Med udgangspunkt i at vi skal passe på os selv og hinanden, er det naturligt for os i Øens VVS Entreprise A/S, at:

Et sikkert arbejdsmiljø er vores fælles ansvar. Hos Øens VVS Entreprise A/S fokuserer vi konstant på at øge sikkerhedsniveauet, så vores montører trygt kan udføre deres arbejde på bedst mulig vis.

Vi følger branchens tiltag og udvikling inden for sikkerhed og sundhed, og vi ser det som en selvfølge, at alle vores ansatte ligeså følger udviklingen og de gældende anvisninger inden for håndtering af maskiner, farlige stoffer og materialer samt, at de nødvendige værnemidler anvendes – altid med sikkerheden for øje.

På den måde opnår vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø og en god arbejdsplads for alle.

Checkmark

Sikkerhedsudvalget hos Øens VVS Entreprise A/S mødes regelmæssigt og opdaterer sikkerheds- og arbejdsmiljøregler

Checkmark

Der altid forefindes instruktioner og sikkerhedsdatablade på de kemikalier og maskiner, der anvendes

Checkmark

Der altid bruges ’grønne’ alternativer, hvor dette er muligt

VVS – med al RESPEKT

Du vil konstatere, at vi bruger en del kræfter på at forholde os aktivt til begrebet respekt, når vi skal forklare os selv. Det gør vi fordi, vi synes respekt i alle dets udformninger er helt afgørende i forhold til at lykkes i vores dagligdag.

På den store klinge ønsker vi at udvise respekt for den verden vi er en del af, både den nært ved os og i en større sammenhæng. Vi ønsker også, at vi i vores egen virksomhed udviser respekt for hinanden og for virksomheden. Herved tror vi på, at vi skaber en bedre arbejdsplads for os alle, både på kort og på lang sigt.

I vores dagligdag er det helt naturligt for os, at vi udviser respekt for de kunder og samarbejdspartnere som vi løser opgaver sammen med. Vi tror faktisk på, at vi, i en stadigt mere kompleks verden, har brug for at lytte til og lære af hinanden, for derved at skabe den bedste løsning til gavn for alle parter.

I alle opgaver opstår der udfordringer. Især i renoveringsopgaver hvor tidsplaner og økonomi ofte er under pres. Ved at involvere os tidligt i processen, ved at lytte til hinanden og ved at forudse de mulige udfordringer der kommer, får vi alle mulighed for udvise den fornødne respekt for opgaven og dens økonomi, de nødvendige tisplaner og for de krav der skal mødes, så både kunden og vi er tilfredse på afleveringsdagen.

Og som noget naturligt for os, så kan vi slet ikke lade være med at udvise den største respekt for miljøet i de løsninger vi arbejder med. Vi skal selv leve i den verden vi er med til at skabe, og endnu bedre – det skal vores efterkommere også.

Hvad laver vi?

Øens VVS udfører VVS-entrepriser for dig, der ønsker et projekt af høj kvalitet og samtidig vil opleve god service.
For at holde et knivskarpt fokus, har vi fokuseret vores forretning på VVS-entrepriser i Storkøbenhavn.

Vi udfører hovedentrepriser og fagentrepriser, som udgør 75% af vores forretning, mens nybyg i fagentrepriser udgør 25%. Vi omsætter ca. 125 mio. kr. pr. år.

Hvordan gør vi det?

Værdierne er udsprunget af medarbejderne selv.

Vi træner løbende os selv og nye medarbejdere i principperne ved brug af coaches. Derudover gentager vi dem internt – og bruger dem i vores kommunikation både eksternt og internt.
Målet er naturligvis, at du som samarbejdspartner, kan mærke vores DNA.

Vi holder os løbende opdateret på, om vi lever op til vores værdisæt.
Det gør vi ved at spørge vores kunder og samarbejdspartnere.

På byggemøder, beboerratings og i møder med rådgiver, har vi faste processer for, hvordan vi evaluerer. På den måde kan vi løbende holde øje med, hvilke ting, vi kan gøre bedre.

Entreprise Processen

1 RÅDGIVNING OG DIALOG

I mange tilfælde udføres entreprise-opgaver som forhandlede løsninger, hvor Øens VVS Entreprise A/S i et partnerlignende samarbejde er med allerede tidligt i processen. Dvs. at vi deltager i planlægningen af projektet sammen med projektets rådgivere, hvor vi kommer med input til valg af materialer, fabrikater samt føringsveje, således at vores faglighed og erfaring kan være med til at sikre det bedste resultat.Rådgivere og bestyrelser i boligforeninger er velkommen til at tage kontakt til salgschef Lars C. Nielsen

2 UDBUD OG LICITATION

Vi inviteres som reglen til at byde i licitation på udbud fra vores faste samarbejdspartnere blandt rådgivere og totalentreprenører. Vores tilbudschef Rolf Hulmose modtager dog også gerne udbud fra nye samarbejdspartnere. Kendetegnet ved vores arbejde med udbud er, at vi altid udregner tilbuddene selv efter et meget grundigt forarbejde. I den proces byder vi gerne ind med forslag til alternative løsninger.

3 FORMØDE MED RÅDGIVER OG EVT. BESTYRELSE

Når vi er valgt til at udføre opgaven tilbyder vi et formøde med rådgiver og bestyrelse, hvor vi drøfter opgaven igennem. Her vil vi komme med vores forslag til gennemførsel og pege på de beslutninger, som skal tænkes igennem af rådgiver og bestyrelse. Målet er i fællesskab på få et gnidningsfrit og planmæssigt projektforløb.

4 GENNEMFØRSEL

Vi har altid fast mandskab på projektet – dvs. en projektleder og et fast team af montører. Det vil sikre, at erfaringer høstet i starten af projektet kommer til gavn længere henne i forløbet, og at dialogen omkring projektet bliver bedre.Vi ved, at beboer-information er vigtig og vi har vi stor erfaring i at planlægge forløbet, så vi bliver mindst til ulejlighed.

5 MIDTVEJS-EVALUERING

Vi har god erfaring med at lave en midtvejs-evaluering med projektets involverede parter. Det er her vi kan give hinanden respons og forsøge at fastholde de gode erfaringer og sørge for at uheldige forhold rettes op.
Vi er ikke bange for kritik – det kan vi kun blive dygtigere af.

6 AFSLUTNING – TIL TIDEN

Vi sætter en ære i at afslutte opgaven til tiden. Selvfølgelig kan der i fællesskab være mening i at forlænge processen, hvis der besluttes større ekstraarbejder, men afslutning til tiden vil stadig være et højt prioriteret mål.
Afleveringsprocessen sker altid sammen med rådgiver, projektleder og montørteam-leder og også gerne sammen med repræsentant for bestyrelse/bygherre. Der udarbejdes en sædvanlig afleveringsprotokol og evt. mangelliste, men der evalueres også på selve processen. Igen er vi ikke bange for kritik for vi er interesserede i langvarige samarbejdsrelationer.

Øens VVS Service

Øens VVS Service afdeling er en energisk og målrettet afdeling. Vi ønsker I får en god oplevelse ved at vælge os som jeres samarbejdspartner.

I skal vælge os hvis I ønsker en sund vandinstallation fra vandstik til fjerneste tapsted. I skal vælge os hvis I ønsker et varmeanlæg der er i balance og energirigtig optimeret. Og I skal vælge Øens vvs service, hvis I ønsker en nærværende og dygtig samarbejdspartner.

Øens Serviceafdeling præsenterer skræddersyede serviceaftaler til virksomheder og ejendomsadministratorer. Med os som jeres pålidelige samarbejdspartner er I sikret førsteklasses behandling af jeres bygninger. Vores ekspertise omfatter grundige gennemgange af alle installationer samt prompte intervention, hvis jeres lejere står over for udfordringer som radiatorproblemer, toiletproblemer eller andre rørsystemproblematikker.

Træd ind i vores verden af energioptimering:

  • Vi fornyer konventionelle services og sikrer din bygning en bæredygtig fremtid
  • Vi garanterer hurtig service, der fremmer en sikker og sund arbejdsplads.
  • Vi udtænker nyskabende energiløsninger, der nedbringer omkostninger og mindsker jeres CO2-aftryk.
  • Vi skræddersyr vedligeholdelsesplaner, der forenkler budgetlægningen.

Tag fat i os, så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg, så finder vi ud af om vi har den rette kemi og kan hjælpe jer i mål med de ønsker I har for jeres ejendom.

Øens VVS Indregulering

Mere information er på vej.

Jeg har været i vvs branchen i 30 år, jeg har haft en afstikker til Slagelse sygehus på 6 år, hvor min primære funktion var at finde besparelser på de tekniske installationer.

De sidste 9 år har jeg været i Øens VVS. Jeg har nu sat mig i spidsen for Øens VVS Service for at skabe en af DK´s bedste arbejdspladser. Et sted hvor jeg samler på glade kunder, om ved de er i trygge hænder hos mine dygtige medarbejdere og undertegnede.

Tag fat i os, så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg, så finder vi ud af om vi har den rette kemi og kan hjælpe jer i mål med de ønsker I har for jeres ejendom.

 – Jesper Jensen, Ansvarlig for Øens Service